Gjerpen Skolekorps
 • Drilliaden    • Organisasjonen    • Vil du være med i korpset?    • Terminliste og oppdrag GSK    • Konkurranser    • Turer og seminarer    • Konserter    • Historie    

 

 

   Turer og seminarer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Calella i Spania - juni 2012
 
 
 
 
 

Gjerpen Skolekorps har vært i Spania - Calella! En veldig fin tur for både musikanter og drillere! Veldig fint å tenke tilbake på! Og korpset jobber nå for en ny utenlandstur i 2014 - kanskje vi rett og slett reiser til Spania igjen...!?

Etter mange og lange forberedelser og mye "gleding" kom endelig dagen da vi skulle reise!!

Med oppmøte grytidlig torsdag morgen (21.06.2012) på Gjerpen barneskole var det mange trøtte ansikter - og noen sovnet på veien inn til Gardermoen!

Vi kom inn til Gardermoen kl. kvart på syv om morgenen, og ansiktene var fremdeles noe trøtte! Men når alle fikk noe å spise og drikke og fikk handle litt i tax-freebutikkene hjalp det seg litt!

Flyturen til Barcelona gikk greit, og etter en busstur var vi framme i Calella, på Hotel Mar Blau.

På bildene til høyre - øverst: Vi hadde konsert på en scene på stranda, om kvelden! Det var en fin opplevelse!

Bilde nr. 2 fra toppen: Drillerne har oppvisning på stranda!

Bilde nr. 3 fra toppen: Musikanter og drillere i "Syden-uniformen" (minus den hvite caps'en!) - har fått deltagermedalje fra Calella-festivalen!

Det var en veldig fin tur, med mye sosialt samvær! Vi kunne bade og kose oss, gå i byen og shoppe - vi var på tur til Barcelona og fikk se Gaudi-parken, med mange fantastisk flotte bygninger og skulpturer!

Det var varmt og deilig og et bra hotell - med god mat og hyggelig betjening! Kan trygt anbefales til andre korps som ser etter et reisemål for en utenlandstur!

Gjemsø skolekorps var også med på festivalen, de kom ned dagen før vi skulle reise, så vi fikk ikke sett så mye til dem!

Både musikanter, drillere, reiseledere og "turister" som var med fra Gjerpen Skolekorps koste seg ordentlig i Calella i Spania!
 

   

Bilder fra Spaniaturen 2012 - Gjerpen Skolekorps  

 

 

 

Gjerpen Skolekorps, Postboks 340, 3701 Skien