Gjerpen Skolekorps
 • Drilliaden    • Organisasjonen    • Vil du være med i korpset?    • Terminliste og oppdrag GSK    • Konkurranser    • Turer og seminarer    • Konserter    • Historie     • Gjestebok  

 

 

   Turer og seminarer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 391 384

 

 Bornholmfestivalen 2016
 
 
 
 
 
 
 

Vi har vært på tur til Bornholm - 20. til 24. juni!

Avreisen var grytidlig mandag morgen, med LB-tur, som stilte med blid sjåfør (Bjørn) og splitter ny buss!

Men tidspunktet la ingen demper på forventningene, og morsomhetene satt løst bakover i bussen på vei til Sandefjord og ferje til Strømstad. Ombord fikk vi frokost før vi fikk husket oss litt på bøljan blå - noen ble litt bleke om nebbet, men kom seg raskt igjen når vi var trygt tilbake på landjorda!

 

Mandag 20.06.
Mandagen gikk med til reising: oppstart på parkeringa på GUS kl. 05.00, og så med bussen til Sandefjord, så ferje fra Sandefjord til Strømstad (kl. 07.00-09.30). Vel framme i Strømstad løp vi ombord i bussen - og så var det 2,5 timer med bussing før pause, 45 min et sted nede i Sverige! Da var det klart for nye 2,5 timer med buss før vi var framme i Ystad. Ferjen fra Ystad til Rønne på Bornholm gikk kl. 16.30, og vi kjørte i land på Bornholm kl. 17.50. Når vi endelig var fremme, på Storløkke Feriesenter var det bare å finne hytter og innta kveldsmaten!

 

Tirsdag 21.06.
Festivaldag i Brændesgaardshaven - www.brændesgaardshaven.dk (gratis inngang for korpset). Brændesgaardshaven er Bornholms store fornøyelsespark med bade-, rutsje- og klatreland, minigolf, minizoo - kort og godt mange aktiviteter for både barn og voksne! Fornøyelsesparken åpnet kl. 11.00. Vi (GSK) marsjerte og spilte konsert ca kl. 13.00. Før og etter konserten kan vi ha det gøy i parken!

Poolparty og diskotek på Storløkke kl. 19.30-22.00.

 

Onsdag 22.06.
Stjernemarsj og minikonsert i Gudhjem ca kl. 11.00-12.00.
Etter marsjering og konsert kan vi kose oss i Gudhjem. Resten av dagen fri!

Noen benyttet anledningen til å gå på stranden ved Allinge (der vi bodde) og noen tilbrakte noen timer i bassenget på Storløkke feriepark, noen solte seg, noen spilte fotball, noen spilte volleyball og noen valgte å rett og slett slappe helt av:)

 

Torsdag 23.06.
Torsdagen var satt av til fri disposisjon hele dagen, og da ble det satt opp tur til sørkysten av Bornholm. På veien  tok vi en tur innom Østerlars kirke, som er Danmarks (og altså Bornholms!) største og best kjente middelalderske rundkirke. Når vi (nesten alle) hadde vært en tur oppe i toppen av rundtårnet, satte vi kursen videre sydover. Vi stoppet i en bitteliten by som heter Snogebæk, der var det nydelige hvite strender til "alle kanter" og en aldeles herlig og påtrengende duft av ... kloakk! Vi gjorde vårt beste for å komme unna lukta - noen badet, noen shoppet og noen både shoppet og badet!

Om kvelden deltok vi i St. Hans-feiring i Gudhjem. Korpset stilte i full mundur og uniform, og gikk foran fakkeltoget fra "toppen av byen", Gudhjem feriesenter, ned til havnen hvor det var satt opp et stort St. Hans bål, med heks og det hele! Og Gjerpen skolekorps gjorde ikke skam på verken seg selv, Gjerpen, Skein eller Norge - både drillere og musikanter gjorde sitt absolutt beste for de mange fremmøtte underveis og på kaien ved havna. Det var virkelig en opplevelse!  

 

Fredag 24.06.
Fredag skulle vi reise den lange veien hjem igjen til Norge og Gjerpen! Og avreisen fra Storløkke feriesenter gikk etter planen: kl. 05.30 satte vi kursen mot Rønne. Deretter gikk det slag i slag - ingen forsinkelser og ingen alvorlige hendelser! Takket være erfaren buss-sjåfør og godt forberedt hovedreiseleder (Olga)! Det var nokså stille i bussen store deler av hjemreisen - de fleste var slitne etter mange og gode opplevelser på den fantastiske øya Bornholm!

Tusen takk for turen, Gjerpen skolekorps!

Takk til reiselederne: Olga, Therese, Liv, Pål, Hilde og Karina!

Pål skal ha ekstra takk - for fanebærerjobben! Det håndterte du kjempeflott, Pål!

 

Nedenfor finner dere noen bilder fra turen!

   


Get Adobe Reader

 Info Bornholmtur 2016 oppdatert 14.06.16 Read file


GSK til Bornholm 2016  
 

 

 

Gjerpen Skolekorps, Postboks 340, 3701 Skien