Print this page

Vi bidrar i Gjerpens kulturliv!
c
c Korps er kult!
 
Korps er kult!
 

Vi arrangerer små og store tilstelninger - fra uhøytidelige konserter beregnet på et internt publikum til det helt store, som Jubileumskonserten 30. oktober 2021 - GSK 65 år - og DRILLIADEN, som er en drill-konkurranse av nasjonalt format.

Til DRILLIADEN kommer det drillere fra hele Norge! I 2022 er det duket for den 42. Drilliaden i regi av Gjerpen Skolekorps!

 

Vi deltar selvsagt også i 17. mai-toget fra Gjerpen barne- og ungdomsskole ned til sentrum av byen og i skoletoget i Skien by.

Innimellom påtar vi oss oppdrag for andre som "ønsker seg et korps" til en parade eller konsert. For eksempel turnfestivaler eller annet!

Hver høst arrangerer vi "GUS-konsert" i Gjerpenhallen på Gjerpen Ungdomsskole (GUS). Her er både Aspirantkorps, Hovedkorps og drilltropper med og viser seg frem! Dette har blitt et populært innslag i det lokale kulturlivet på Gjerpen. 


Før jul hvert år arrangerer Gjerpen Skolekorps en kirkekonsert i Gjerpen kirke - den 2. søndagen i advent. Her har vi store gjester - Musikkforeningen Suoni og koret Canto Libre. Heldigvis vil de være med på denne tradisjonen hvert år!

For nærmere omtale av konserter og arrangementer - klikk på linkene til venstre på siden!